dinsdag 23 juni 2015

Uitvliegen en de gevolgen


Nadine:
Volgens mij zijn de Geertruien weer aan het brainstormen over een uit te halen grap.
Ik zie ze telkens bij elkaar zitten en dan beginnen ze opeens te gniffelen.
Daarna kijken ze om zich heen om te zien of iemand het in de gaten heeft.
Dat is een veeg teken, al moet ik zeggen dat ik wel weer eens uitbundig wil lachen.

op stok in het nieuwe huis
Alles gaat hier nu zo z'n gangetje, Yvonne en Yvette zijn helemaal opgenomen in de groep, het wachten is nu op het verhuizen van Winnifred en Xander naar Hoogendoorn in Stolwijk. Dan komen Pippa en Maria en haar Wiske ook bij ons in het nieuwe huis wonen.
Dat is natuurlijk wel weer even een nieuwigheidje, zij zullen nog helemaal moeten wennen, Pippa en Maria denken vast nog dat zij in ons oude hok wonen. Ze weten natuurlijk wel dat wij een nieuw huis hebben gekregen, maar ze zijn er nog nooit echt in geweest. Het lijkt mij wel heel leuk om hun gezichten te zien als zij er
Maria en dochter Wiske
Pippa
voor het eerst in worden gezet door Ma Tok.
Want ik denk wel dat zij 's avonds niet uit zichzelf ons nieuwe huis in zullen gaan. Dat deden wij tenslotte ook niet. En als zij dan 's morgens wakker worden in het nieuwe huis, wat zullen zij dan opkijken!
Xander

Winnifred
Dat is wel iets om naar uit te zien voor ons, die verbaasde gezichten van Maria en Pippa.
Wiske zal het wel als gewoon accepteren, zij is nog maar een kuiken, die nemen alles wat moeder goed vindt aan als ook goed voor hen.
Ik hoorde vanochtend Winnifred een betere kraaipoging uitproberen, dus ik denk wel dat hij en Xander binnenkort zullen verhuizen om hun eigen harem te gaan stichten. Zij gaan het vast goed doen, net zo goed als Wendelmoed.
Voor Pippa en Maria is het goed dat er dan iets nieuws voor hen is om aan te wennen, zij zullen daardoor wat makkelijker het vertrek van hun kuikens kunnen verwerken.

3 opmerkingen: